Cím: 1183 Budapest, Akadály u. 15.  ·  Telefon: 06(1) 290-1967  ·  E-mail: mlajos@danubia-csomagolasi-kft.hu
 
 
Magunkról
  

A Danubia Csomagolási KFT története

Hőkezelt, fumigált ISPM 15 láda, raklap, rekesz gyártás, dobozolás, export szállításra alkalmas csomagolás, konténerbe rögzítés cégünk fő tevékenységi körei.

Cégünk, munkanapokon 8 órán belül segít megoldani termékének exportszállításra alkalmas csomagolását.

A Danubia Csomagolási KFT a Gyorsszolgálat Szövetkezet, később a Danubia Logisztikai és Csomagolási Rt. jogutóda.

A jogelőd 1957-ben magánszemélyek részvételével alakult. Kezdetben árufuvarozási tevékenységre, majd ezt követően rövidesen fő profilja az export csomagolás lett. A szövetkezet megalakulásától kezdve a hazai piac egyik legjelentősebb export csomagolással foglalkozó szereplője volt, hosszú időn keresztül az egész ország területére kiterjedően végzett export-csomagolást, majd fokozatosan fejlesztette kereskedelmi tevékenységét, melynek során piacvezetővé vált mind a hagyományos csomagolóanyagok és eszközök, mind a legkorszerűbb csomagolási technológiák és csomagológépek területén.

A Gyorsszolgálat Szövetkezet 1997. évben alakult át részvénytársasággá és vette fel a Danubia Pack Rt. nevet.

Üzleti filozófiája a partnerek teljes körű, komplex kiszolgálására épült, (a technológia kialakulásáról a csomagolóeszközök és - anyagok beszerzésén, értékesítésén át egészen a csomagolásig és a szervizig bezárólag). 

1999. évben a csomagolástechnika kereskedelmi tevékenységünket értékesítettük az M. J. Maillis S. A. részére, mely Európa piacvezető cége. Ekkor változott cégünk neve Danubia Logisztikai és Csomagolási Rt.-re. E tevékenység továbbra is telephelyünkön működik társaságunkkal szoros együttműködésben.

A Danubia Csomagolási KFT. a kedvező feltételeknek és stabil anyagi helyzetének köszönhetően, kiváló adottságokkal és megfelelő tapasztalattal rendelkezik hagyományos tevékenységeink végzéséhez.

Jó megközelíthetőséggel rendelkezünk a Gyömrői útról, az M0-ás és az M5-ös autópálya felől (lsd. térkép).

 
 
Magunkról    |    Csomagolás    |    Hőkezelt ládák    |    Kapcsolat    |    Referenciák    |    Galéria   |   Vendégkönyv
  2008 © Danubia Csomagolási Kft. · Minden Jog Fenntartva!   4brainz - webdesign & development